LUNSJ

til 16.30/ Søndag til 16.00

Dagens lunsj
Spør din servitør. Med brød og aioli. 235 kr.

Ask your waiter. Comes with bread and aioli.

Rekesmørbrød
Reker, salat, sitronmajones, egg og sitron. 165 kr

Prawn sandwich. Salad, lemon mayonnaise, egg and lemon

Kyllingsalat
Marinert kyllingbryst, blandet salat, pære, svisker, valnøtter, cherrytomat og chevre. Serveres med brød og aioli 195 kr

Chicken salat. Mixed salat, cherrytomat, plum, and walnuts. Served with bread and aioli.

Blåskjell
Dampet i hvitvin, fløte og pommes bistro. 215 kr

Mussels. Steamed in white wine and cream, served with thick cut chips.

Kremet fiskesuppe
Grønnsaker, blåskjell, rød og hvit fisk. Med brød og aioli. 255 kr

Creamy fish soup. Vegetables, mussels, mixed fish. Comes with bread and aioli.

Grillet Angus burger 180g

Hj.laget burgerbrød, salat, tomat, løk, sriracha
dressing og pommes bistro. 225 kr

Homemade burger bread, lettuce, tomato, onion,
sriracha sauce and thick cut chips. Add cheddar
cheese (15 kr) and/or onion rings (15 kr).

 Salat med Gravet Laks
Hj.gravet laks, blandet salat, cherrytomat, spinat, hvit sesam, apelsin og sesomolje. Serveres med brød og aioli 195 kr

Salmon with mixed salat, cherrytomat, spinach, sesam, orange and sesamoil. Served with bread and aioli.

Løksuppe
Serveres med ristet baguett og gratineres med gryére ost 165 kr

Onion soupgratinated with gruyere.


SNACK MENY

 

Marinert mamut oliven, grønne 45 kr
Olives, green

Serranoskinke med melon 70g. 115 kr
Serranoham with melon 70g

Manchego Ost. 75 kr
Manchego cheese

Brød med aioli. 45 kr
Bread with aioli

Chillinøtter eller peanøtter. 45 kr
Chillinuts or peanuts


DESSERTER 85 kr

Créme brûleé
Créme brûleé

Sjokoladefondant
Chocolate fondant

Is og sorbet
Ice and sorbet


Barnemeny

Wienerpølse med pommes bistro. 95 kr

Wiener sausage with thick cut chips.

Barneburger med pommes bistro. 140 kr

Kids burger with thick cut chips.

Dagens fisk, grønnsaker, potetpure og hvitvin saus. 140 kr

Todays fish, with vegetables, mashed potato and white wine sauce.

 

MIDDAG

fra 16.30 / Søndag fra 16.00

FORRETTER

Gratinert kongekrabbe

Serveres med frisk salat, urtecremé og ristet baguett 195 kr

 

Kamskjell

Serveres med blomkålburé, brunt smør og kaviar kr 185

 

Laksecarpaccio

Carpaccio av laks, tilberedt med sort røkt te.

Serveres med lakserogn og olivenolje 185kr

Jordskokksuppe

Tilberedes med kuttet serranoskinke og brunt smør.

Serveres med brød og aioli 175kr

 

Fiskesuppe

Liten fiskesuppe tilsmakt basilikum kr 155

Stor porsjon kr 255

Serranoskinke

 Serranoskinke med honningmelon og balsamico, kr 115

 

HOVEDRETTER

Laks
Ovnsbakt laksefilet, serveres med broccoli, søtpotetpure, teriyakisasus og sort te 315

Smørflyndre

Serveres med sjampinjong, tomat, kapers, ovnsbakte poteter, persille og smørsaus. 275kr

Buttered flounder, served with mushroom, tomato, capers, roasted potatoes, parsley and butter sauce.

 

Lammelår
Lammelår tilberedt sousvide i 24t i 58gr. Serveres med potetpure, kantareller og sennepsaus. 315 kr

Slow cocking Lamb leg. Served with mashed potatoes, chantarelle and mustard sauce.

Dåhjort
Mørbrad av dåhjprt tilberedt sousvide i 24t på lav temperatur. Serveres med byggryn, champignon, løk, ovnsbakte poteter og portvinsaus 335 kr

Deer made in slow cocking on low temerature. Served with barley, champgnon, onion, potato and portwine sauce.

Andebryst
Andebryst tilberedt sousvide i 24t. Serveres med hasselnøttkrem, jordskokk og ferskl spinat 345 kr

Slow cocking Duckchest, served with hazelnutpaste, jerusalem artichoke and spinach

Grillet Angus burger 180g

Hj.laget burgerbrød, salat, tomat, løk, sriracha
dressing og pommes bistro. 225 kr

Homemade burger bread, lettuce, tomato, onion,
sriracha sauce and thick cut chips. Add cheddar
cheese (15 kr) and/or onion rings (15 kr).

Skalldyrfat
Sjøkreps, hummer, kongekrabbe, krabbeklør, østers, kamskjell carpaccio og dampede blåskjell. Serveres med brød, sitrus majones, aioli og salsa. Må bestilles minst 1 virkedag i forvegen.

745 kr per pers.

Seafood plate, Lobster, langoustine, king crab, crab claws, scallop carpaccio and steamed mussels. Served with bread, citrus mayo, aioli and salsa.
Must be ordered one working day in advance .

 

Bouillabaisse
Varm hummer, sjøkreps, krabbeklør, blåskjell, laks, hvitfisk og grønnsaker som serveres på et stort fat midt på bordet. Kommer med en stor bolle med safran fiskesuppe. Minimum 2 personer.

435 kr per pers

Bouillabaisse. Warm lobster, langoustine, crab claw, mussels, salmon, white fish and vegetables served on a large plate on the middle of the table. Comes with a large bowl of saffron fish soup. Minimum two people.

JULEMAT

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt. Serveres med vossakorv, kålrotstappe, mandelpotet og sky 375 kr

 Cured lamb ribs with rutabaga puree and roast potatoes

Lutefisk

Serveres med bacon, ertepuré, sennepsaus og mandelpotet. Øvrig tilbehør: brunost, lefse og sennep pulver. 1.g servert 375kr / 2.g servert 435kr

 Traditional Norwegian cod served with bacon, mashed peas, mustard sauce and roast potatoes.

Juletallerken

Ribbe av svin, medisterkake, julepølse, mandelpotet, rødkål og saus 295 kr

 Traditional Christmas plate, Ribs of pork, sausage, meatballs, red cabbage, roast potatoes and brown sauce.

DESSERTER

Semifreddo 125 kr

basert på hasselnøtter, hvit sjokolade og banan.

Créme brûleé m/sorbet 125 kr
Créme brûleé

Is & Sorbet, 110 kr

Hjemmelaget vaniljeis og sorbeter

Snikkers 125 kr

Saltede peanutter, sjokolade ganasche, karamell, serveres med hj.laget vaniljeis.