LUNSJ

til 16.30/ Søndag til 16.00

Dagens lunsj
Spør din servitør. Med brød og aioli. 235 kr.

Ask your waiter. Comes with bread and aioli.

Rekesmørbrød
Reker, salat, sitronmajones, egg og sitron. 165 kr

Prawn sandwich. Salad, lemon mayonnaise, egg and lemon

Kyllingsalat
Marinert kyllingbryst, blandet salat, pære, svisker, valnøtter, cherrytomat og chevre. Serveres med brød og aioli 195 kr

Chicken salat. Mixed salat, cherrytomat, plum, and walnuts. Served with bread and aioli.

Blåskjell
Dampet i hvitvin, fløte og pommes bistro. 225 kr

Mussels. Steamed in white wine and cream, served with thick cut chips.

Kremet fiskesuppe
Grønnsaker, blåskjell, rød og hvit fisk. Med brød og aioli. 255 kr

Creamy fish soup. Vegetables, mussels, mixed fish. Comes with bread and aioli.

Grillet Angus burger 180g

Hj.laget burgerbrød, salat, tomat, løk, sriracha
dressing og pommes bistro. 225 kr

Homemade burger bread, lettuce, tomato, onion,
sriracha sauce and thick cut chips. Add cheddar
cheese (15 kr) and/or onion rings (15 kr).

 Salat med Gravet Laks

Hj.gravet laks, blandet salat, cherrytomater, spinat, hvit sesam
apelsin og sesamolje. Serveres med brød og aioli 195 kr
Salmon with mixed salat, cherrytomat, spinach, sesam,,
orange and sesamoil. Served with bread and aioli.

Pasta penne m/skalldyr

Serveres med tomatsaus, Argentinske tiger reker,
håndpillede reker og blåskjell . 220 kr

Pasta penne, served with tomato sauce, tiger prawns,
regular prawns and mussels.

VEGETAR

Melanzane alla parmigiana

En klassisk italiensk vegetarrett med aubergin,
tomat, mozarella emd mer. Serveres med frisk salat . 175 kr

Melanzane alla parmigina is an clasic italian vegitarian course.


SNACK MENY

 

Marinert mamut oliven, grønne 45 kr
Olives, green

Serranoskinke med melon 70g. 115 kr
Serranoham with melon 70g

Manchego Ost. 75 kr
Manchego cheese

Brød med aioli. 45 kr
Bread with aioli

Chillinøtter eller peanøtter. 45 kr
Chillinuts or peanuts


DESSERTER 85 kr

Semifreddo

Sjokoladefondant
Chocolate fondant

Is og sorbet
Ice and sorbet


Barnemeny

Wienerpølse med pommes bistro. 95 kr

Wiener sausage with thick cut chips.

Barneburger med pommes bistro. 140 kr

Kids burger with thick cut chips.

Dagens fisk, grønnsaker, potetpure og hvitvin saus. 140 kr

Todays fish, with vegetables, mashed potato and white wine sauce.

MIDDAG /DINNER

fra 16.30 / Søndag fra 16.00

FORRETTER

Hvite asparges

Serveres med gribichesaus og gruyere 195 kr

 

Kamskjell

Serveres med blomkålburé, brunt smør og kaviar kr 185

Laksecarpaccio

Carpaccio av laks, tilberedt med sort røkt te.

Serveres med lakserogn og olivenolje 185kr

 

Fiskesuppe

Liten fiskesuppe tilsmakt basilikum kr 155

Stor porsjon kr 255

Serranoskinke

 Serranoskinke med honningmelon og balsamico, kr 125

 

HOVEDRETTER

Laks
Ovnsbakt laksefilet, serveres med broccoli, søtpotetpure, teriyakisasus og sort te 315

Smørflyndre

Serveres med sjampinjong, tomat, kapers, ovnsbakte poteter, persille og smørsaus. 285kr

Buttered flounder, served with mushroom, tomato, capers, roasted potatoes, parsley and butter sauce.

Grillet Entrecôte

Serveres med Pommes bistro, asparges bønner, champignon og bernaise. Kr 335,-

Baby Back Spareribs
Spareribs serveres med hj.laget potetsalat, mais og BBQ saus 265 kr

Spareribs served with potatosalad, corn and BBQ sauce

Grillet Angus burger 180g

Hj.laget burgerbrød, salat, tomat, løk, sriracha
dressing og pommes bistro. 225 kr

Homemade burger bread, lettuce, tomato, onion,
sriracha sauce and thick cut chips. Add cheddar
cheese (15 kr) and/or onion rings (15 kr).

Skalldyrfat
Sjøkreps, hummer, kongekrabbe, krabbeklør, østers, kamskjell carpaccio og dampede blåskjell. Serveres med brød, sitrus majones, aioli og salsa. Må bestilles minst 1 virkedag i forvegen.

745 kr per pers.

Seafood plate, Lobster, langoustine, king crab, crab claws, scallop carpaccio and steamed mussels. Served with bread, citrus mayo, aioli and salsa.
Must be ordered one working day in advance .

 

Bouillabaisse
Varm hummer, sjøkreps, krabbeklør, blåskjell, laks, hvitfisk og grønnsaker som serveres på et stort fat midt på bordet. Kommer med en stor bolle med safran fiskesuppe. Minimum 2 personer.

435 kr per pers

Bouillabaisse. Warm lobster, langoustine, crab claw, mussels, salmon, white fish and vegetables served on a large plate on the middle of the table. Comes with a large bowl of saffron fish soup. Minimum two people.

DESSERTER

Semifreddo 125 kr

basert på hasselnøtter, hvit sjokolade og banan.

Tonka Panna Cotta m/mango sorbet 125 kr
Tonka panna Cotta with mango sorbet

Is & Sorbet, 110 kr

Hjemmelaget vaniljeis og sorbeter

Snikkers 125 kr

Saltede peanutter, sjokolade ganasche, karamell, serveres med hj.laget vaniljeis.