Vår Restaurant

Våren 2015 rundet vi 10-års drift på Skipperstuen. I den forbindelse oppgraderte vi restauranten med nye fargeinnslag. Noe som har gitt oss en mer lun og intim restaurant.

 

67_expanded_gallery2.jpg

Vår matfilosofi

Vårt kjøkken er bygget rundt det klassiske, men med innslag av nye og spennende smaker .

Vår maritime beliggenhet, gjør mat fra havet til et naturlig satsningsområde i våre menyer.

Men du vil også finne gode alternativer, til mat fra havet. Som eksempel er vår Angus Burger meget saftig og velsmakende.

Vi vektlegger sesongvarer og skifter meny flere ganger i året. Her med unntak av våre signaturer, Skalldyrfat og Bouillabaisse

 

 

Kapasieteter

I 1.etg har vi 65 sitteplasser inne og nærmere 100 sitteplasser ute.

Hvor vi i sommerhalvåret serverer lunsj på dagtid og middag på etm/kv, alle dager.

I vinterhalvåret har vi åpent restaurant for middag, samt at vi har lunsj i helgene.

Se mer info under åpningstider.

 

 

 

Lukket selskap

I 2.etg kan vi dekke opp til  +/- 45 personer. Lokalet er intimt og egner seg meget godt til lukkede arrangementer. Lokalet egner seg godt til private sammenkomster som barnedåp/navnedag, konfirmasjon, brylluper, årslag eller minnesamvær. Samt møter og firmaarrangementer.

Her kan dere ha en hel etasje for dere selv, samt benytte den tilhørende takterrassen.

 

 

 

Catering

Vår restuarant har lang erfaring med å levere catering til større selskaper.

Når der det gjelder selskaper på mer enn 20 personer, kan vi levere ulike menyer etter avtale med kunde.

Tapas buffet kan vi levere fra 15 personer.

Skalldyrfat kan leveres eller hentes etter avtale.